Çekirdekli simit yapmayı düşündüğümde, tarifin ne kadar detaylı olduğunu görünce içim açıldı. Özellikle hamurun hazırlanması ve dinlendirilmesi aşamaları benim için çok önemli. Hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini öğrenmek de çok yardımcı oldu; ay çekirdeği ve pekmezli karışımın lezzeti simitlere ayrı bir tat katacak gibi görünüyor. Fırından çıkan simitlerin diğer kahvaltılıklar ile sunulabileceği detayını da çok beğendim. Umarım benim yaptığım simitler de bu kadar lezzetli olur! Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı planlıyorum. Afiyet olsun diyorum şimdiden!
Çekirdekli simit yapmayı düşündüğümde, tarifin ne kadar detaylı olduğunu görünce içim açıldı. Özellikle hamurun hazırlanması ve dinlendirilmesi aşamaları benim için çok önemli. Hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini öğrenmek de çok yardımcı oldu; ay çekirdeği ve pekmezli karışımın lezzeti simitlere ayrı bir tat katacak gibi görünüyor. Fırından çıkan simitlerin diğer kahvaltılıklar ile sunulabileceği detayını da çok beğendim. Umarım benim yaptığım simitler de bu kadar lezzetli olur! Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı planlıyorum. Afiyet olsun diyorum şimdiden!
Cevap yaz